f
Drugi obiekt
Palenica Pokoje Gościnne
Newsletter

Zapisz się na newsletter

RODO

Administratorem danych osobowych jest Tangara IP Sp. z o.o. Więcej informacji pod linkiem RODO.

Klauzula informacyjna dla usługi Formularz Kontaktowy

  1. Administratorem danych osobowych wprowadzanych w formularzu kontaktowym jest Tangara IP Spółka z o.o.
  2. Siedziba administratora znajduje się w Zakopanem przy ul. Krupówki 48, 34-500 Zakopane.
  3. W sprawach związanych z przetwarzaniem wprowadzanych do formularza kontaktowego danych osobowych, mogą się Państwo kontaktować z Inspektorem Ochrony Danych Osobowych w następujący sposób:

- mailowo: iodo@pkl.pl

- pisemnie: na adres siedziby administratora.

  1. Podane dane osobowe przetwarzane będą w celu obsługi zapytań przesłanych poprzez formularz kontaktowy. Jeśli sprawa dotyczy również innych podmiotów z Grupy Kapitałowej PKL S.A., mogą zostać one przekazane Partnerom należącym do Grupy Kapitałowej PKL S. A. tj.: PKL S.A., KGJK S.A., PKL FOOD Sp. z o.o., PKL FOOD Sp. z o.o. Sp. k. i będą udostępniane tym podmiotom, w zakresie świadczonych usług.
  2. Dane osobowe będą również udostępnione podmiotom świadczącym obsługę formularza email oraz usługę hostingu.
  3. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.
  4. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest zgoda osoby, której dane dotyczą jest realizacja uzasadnionego celu administratora jakim jest obsługa korespondencji elektronicznej.
  5. Podane przez Państwa informacje w formularzu kontaktowym, w tym dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez osoby uprawnione, z pełnym poszanowaniem ich prywatności.
  6. Przysługuje Państwu prawo dostępu do swoich danych oraz ich sprostowania,  prawo do usunięcia z bazy danych, ograniczenia przetwarzania oraz do wycofania w dowolnym momencie zgody na przetwarzanie danych osobowych, jak również prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do przeniesienia danych.
  7. Mają Państwo prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uznają Państwo, że przetwarzanie danych narusza przepisy obowiązującego prawa.
  8. Podane w formularzu dane osobowe będą przetwarzane do momentu zakończenia sprawy jakiej dotyczyła treść przesłanej wiadomości , a także przez okres niezbędny do dochodzenia praw lub roszczeń.

MONITORING

W związku z treścią art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych
osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwanego dalej RODO, informujemy, że:

  1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Tangara IP Spółka z o.o.
  2. Siedziba administratora znajduje się w Zakopanem przy ul Krupówek 48
  3. W sprawach związanych z przetwarzaniem Państwa danych osobowych mogą się Państwo kontaktować z Inspektorem Ochrony Danych w następujący sposób:
  • mailowo: iodo@pkl.pl
  • pisemnie na dres siedziby administratora
  1. Państwa dane osobowe będą przetwarzane przy zastosowaniu środków technicznych umożliwiających rejestracje obrazu (monitoring) w celu wypełnienia obowiązków prawnych ciążących na administratorze związanych z zapewnieniem bezpieczeństwa osób i mienia.
  2. Podstawę prawną stanowi prawnie uzasadniony interes administratora (art. 6 ust. 1 lit. f).
  3. Uzyskane w wyniku monitoringu dane osobowe w postaci nagrań, będą przechowywane przez okres nieprzekraczający 3 miesięcy, po upływie którego podlegają zniszczeniu, z wyjątkiem sytuacji, w których nagrania zostały zabezpieczone, zgodnie z obowiązującymi przepisami.
  4. Dane osobowe mogą zostać udostępnione podmiotom działającym na zlecenie administratora w zakresie obsługi technicznej, dostawców usług IT itp. oraz podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów obowiązującego prawa.
  5. Osobie, której dane są przetwarzane przysługuje prawo:
  • dostępu do treści swoich danych osobowych, żądania ich sprostowania lub usunięcia, na zasadach określonych w art. 15-17 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych,
  • ograniczenia przetwarzania danych, w przypadkach określonych w art. 18 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych,
  1. Osobie której dane dotyczą w każdej chwili przysługuje prawo do wniesienie sprzeciwu wobec przetwarzania danych na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora chyba, że administrator danych osobowych będzie w stanie wykazać, że istnieją ważne, prawnie uzasadnione podstawy do ich dalszego przetwarzania w związku z ewentualnym ustaleniem, dochodzeniem lub obroną roszczeń.
  2. Mają Państwo prawo do wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uznają Państwo, że przetwarzanie danych narusza przepisy obowiązującego prawa.

 

Zarezerwuj pokój już od 162 /noc

Szanowni Państwo! Nasza witryna wykorzystuje pliki cookie, aby dostarczyć nam danych statystycznych oraz aby zapewnić jak najlepsze wrażenia podczas odwiedzin naszej strony internetowej. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookie oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Nie korzystamy z plików cookie, aby śledzić poszczególnych użytkowników lub ich identyfikować, ale aby zdobyć przydatną wiedzę o tym, jak jest używana nasza witryna, abyśmy mogli ją ulepszać dla naszych użytkowników. Mogą Państwo dokonać, w każdym czasie, zmiany ustawień dotyczących cookie. Wszystkie najnowsze wersje popularnych przeglądarek zapewniają użytkownikom kontrolę nad plikami cookie. Użytkownicy mogą ustawić swoją przeglądarkę tak, aby zaakceptowała lub odrzuciła wszystkie lub niektóre pliki cookie. Kontynuując korzystanie z naszej witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażają Państwo zgodę na wykorzystanie plików cookie. Więcej o plikach cookie w Polityce prywatności.

OK, zamknij